top of page
Freestyle Libre
Vad är LibreSticker?
Freestyle Libre

LibreSticker är det klistermärke som du sätter på din Freestyle Libre-sensor* - för att göra den lite roligare och visa mer av din personlighet.

- Kanske en rolig present till någon du bryr dig om?

Tillverkaren av Libre-sensorer har valt att göra dem i EN enda färg...   ...och det är här vi på LibreSticker kommer in i bilden!

 

- Sätt Din färg och Ditt mönster på tillvaron!

Våra stickers passar perfekt till din runda sensor och har måttet 27 mm, med ett utstansat hål i mitten på 4 mm. Du väljer själv om du vill lämna hålet öppet.

  • Beställ olika sorter

Hos oss beställer du så många stickers du vill ha - av olika sorter. Vi trycker dem och skickar hem till dig inom 3-4 arbetsdagar (inom Sverige).

  • Hög kvalitet

Materialet är av hög kvalitet, vilket gör att det går bra att bada, duscha mm.

  • Miljövänlig plast

Stickern trycks på en miljövänlig plast** på ett specialiserat etikett-tryckeri här i Sverige. 

  • Vi har en säker betalmetod

Välkommen att beställa dina stickers hos oss!

/LibreStickers-gänget!

* En Libre-sensor är ett helt revolutionerande sätt på vilket personer med typ 1 och typ 2-diabetes kan mäta sitt blodsocker utan att behöva sticka sig i fingret.

Istället för att sticka sig har man en tunn knapp klistrad på armen i 14 dagar. Då kan man med en enkel knapptryckning få fram nuvarande glukosvärde + en pil som visar vart blodsockret är på väg + 8 h historik. Fantastiskt - eller hur!

** Stickern trycks på den miljövänliga plasten PP (Polypropylen). (läs mer på http://www.naturskyddsforeningen.se/node/35087/#F)

 

Hur kan våra stickers se ut? - gå till butiken och hitta fler!

Perfekt passform för Freestyle Libre-sensorn!

bottom of page